Nyheter

Högt rankad byrå valde
den nya tidens advokatsystem
Marknadsledaren i Sverige inom affärsjuridiska tjänster till teknikbranscher har valt Saturnus/Rexor. Driftstarten äger rum den 1 januari 2022.
Dags för Saturnus 2.2
– här är nio nyheter
Kärnan i Saturnus är färdigutvecklad. Nu är det fullt fokus på smarta funktioner. Version 2.2 släpptes i somras. I dagsläget har ett tiotal advokatbyråer uppgraderat. Här är några av nyheterna i version 2.2.
Årets advokatbyrå och vinnande arkitektkontor – två av tiotalet nya kunder under våren
Konsultföretag i framkant vill ha ett affärssystem i frontlinjen. advokatbyrån Fylgia och Arkitektkontoret Krook & Tjäder är två av de kunskapsföretag som valde Rexorgruppen under våren.
Ett 50-tal deltagare fokuserade på Power BI
Power BI är hett bland konsultföretag 2021. Så kan huvudintrycket efter Rexorgruppens digitala möte om analysverktyget sammanfattas. Representanter för ett 30-tal konsultföretag och advokatbyråer deltog via Teams. Flera företag utvärderar nu hur Power BI kan vässa den egna verksamheten.
Power BI – smart beslutsstöd för advokatbyråer
Nu kan ditt företag säga adjö till tunga och personberoende Excelfiler. Saturnus 2 ger möjlighet till avancerad analys och rapportering – på ett enkelt sätt. Det sker via Power BI och den koppling som Rexorgruppen har utvecklat.
En av Sveriges största byråer valde Saturnus
Saturnus som advokatsystem i molnet. Det blev valet för en av landets största advokatbyråer. Samarbetet inleds med en förstudie under första kvartalet i år.
Allt fler advokatbyråer uppgraderar
Saturnus är ett av Sveriges mest snabbväxande advokatsystem. Sedan lanseringen av Saturnus 2 våren 2020 har efterfrågan på systemet ökat kraftigt – både från nya kunder och från befintliga.
Nya kunder och full fart med uppgraderingar
Sexton kunder är nu i gång med Saturnus 2 – den nya tidens advokatsystem. En av dessa är WERKS Advokater i Göteborg.
Långvarigt samarbete fortsätter i molnet
Hammarskiöld har valt Saturnus 2. Advokatbyrån kopplar tjänsten, som finns i molnet, till ekonomisystemet Visma Business och dokumentsystemet iManage.
”Nu samlar vi allt på ett ställe”
– Tid, ärenden och ekonomi. Nu samlar vi allt på ett ställe. Det säger Fredrik Järund. Han är delägare i advokatbyrån Westerberg & Järund i Stockholm.
”Överblick, kontroll och smidig uppföljning”
– Det är viktigt för oss att ha kontroll över projekt, intäkter och kostnader. Rexor erbjuder god överblick och smidig ekonomisk uppföljning.
”Sammantaget ser systemet väldigt bra ut – speciellt att det är så snabbt”
Det säger Christian Olofsson. Han är advokat och delägare på Wallin & Olofsson i Stockholm – en av de advokatbyråer som har testat Saturnus 2.
Almost business as usual – digitalt och distans
Två kunder som kör Saturnus 2 skarpt. Fyra pågående implementeringar. Möten, demonstrationer och presentationer via nätet. Så ser läget ut hos Saturnus Advokatsystem.
Nu kommer Saturnus 2 – här är tidplanen
Alla funktioner tillgängliga på alla skärmar. Stöd för de vanligaste webbläsarna. Betydligt snabbare system, och med vässade funktioner. Den andra generationen av Saturnus släpps i maj 2020. Redan i februari blir ett antal advokatbyråer pilotkunder, varav några använder Mac.
Användardag med fokus på kundupplevelser
Helhetsintryck: 4,35 av 5. Det blev resultatet när deltagarna satte betyg på användardagen i Malmö den 22 oktober, som arrangerades av Saturnus och systersystemet Rexor.