Nyheter

Långvarigt samarbete fortsätter i molnet
Hammarskiöld har valt Saturnus 2. Advokatbyrån kopplar tjänsten, som finns i molnet, till ekonomisystemet Visma Business och dokumentsystemet iManage.
”Nu samlar vi allt på ett ställe”
– Tid, ärenden och ekonomi. Nu samlar vi allt på ett ställe. Det säger Fredrik Järund. Han är delägare i advokatbyrån Westerberg & Järund i Stockholm.
”Överblick, kontroll och smidig uppföljning”
– Det är viktigt för oss att ha kontroll över projekt, intäkter och kostnader. Rexor erbjuder god överblick och smidig ekonomisk uppföljning.
”Sammantaget ser systemet väldigt bra ut – speciellt att det är så snabbt”
Det säger Christian Olofsson. Han är advokat och delägare på Wallin & Olofsson i Stockholm – en av de advokatbyråer som har testat Saturnus 2.
Almost business as usual – digitalt och distans
Två kunder som kör Saturnus 2 skarpt. Fyra pågående implementeringar. Möten, demonstrationer och presentationer via nätet. Så ser läget ut hos Saturnus Advokatsystem.
Nu kommer Saturnus 2 – här är tidplanen
Alla funktioner tillgängliga på alla skärmar. Stöd för de vanligaste webbläsarna. Betydligt snabbare system, och med vässade funktioner. Den andra generationen av Saturnus släpps i maj 2020. Redan i februari blir ett antal advokatbyråer pilotkunder, varav några använder Mac.
Användardag med fokus på kundupplevelser
Helhetsintryck: 4,35 av 5. Det blev resultatet när deltagarna satte betyg på användardagen i Malmö den 22 oktober, som arrangerades av Saturnus och systersystemet Rexor.