Långvarigt samarbete fortsätter i molnet

Hammarskiöld har valt Saturnus 2. Advokatbyrån kopplar tjänsten, som finns i molnet, till ekonomisystemet Visma Business och dokumentsystemet iManage.

Hammarskiöld är en affärsjuridisk byrå i Stockholm med såväl svenska som internationella uppdrag.

– Hammarskiöld är en av vårt företags längsta kundrelationer. Byrån har använt Classic sedan 1999, och glädjande nog har Hammarskiöld nu valt att uppgradera till Saturnus 2, säger Patric Fält, produktchef på Saturnus Advokatsystem.

Snabbare, vassare och Mac-vänlig

Den första generationen av Saturnus i molnet kom ut på marknaden 2015. I våras släpptes generation 2: snabbare, vassare och fullt anpassad till Mac.

– Saturnus finns i molnet och systemet är smidigt att använda. En annan fördel för oss är att kopplingarna till Visma Business och iManage fungerar som tidigare, säger Sofie Nilsson, ekonomiansvarig på Hammarskiöld.

Ett 40-tal medarbetare på Hammarskiöld kommer att använda den nya tidens advokatsystem. All data från Classic flyttas över till Saturnus.

– Saturnus 2 fungerar lika bra i mobilen och surfplattan som i datorn. I en tid där flexibilitet och rörlighet är prioriterat är Saturnus 2 det perfekta verktyget för advokatbyråer, säger Patric Fält.