Referenser

Referenser

MORE Legal
”Bytet från Classic till Saturnus var en enkel resa”

– Rensningen i den gamla databasen gick smidigt, liksom att flytta över data från fysiska servrar till molnet. Vi fick bra stöd från Saturnus Advokatsystem genom hela processen. Att byta från Classic till Saturnus var en enkel resa för oss.

Harvest Advokatbyrå
”I en god kultur är det lätt att göra rätt”

– Vårt mål är att bidra till en accepterad finansbransch. Bra verktyg och tydliga riktlinjer skapar en god kultur internt. Därmed är det enkelt för den enskilde medarbetaren att göra rätt. Vi kallar det för ett finansiellt rekosystem.

Tiberg & Willerius
”Det som driver mig är att få stå upp för en medmänniska”

– Jag finner stor glädje i möten med andra människor, att finnas där i svåra situationer och att företräda dem som av olika skäl inte kan företräda sig själva. Redan som 15-åring visste jag att advokat var yrket för mig.

XR LEGAL ADVOKAT
”Känslan är att allt är möjligt”

– Tidigare hade vi ett advokatsystem med stora begränsningar, men med Saturnus är känslan att allt är möjligt, säger Michel Weimer, advokat och partner på XR LEGAL ADVOKAT i Stockholm.

Mäklarsamfundet
”När det är enkelt att registrera tid redovisas alla arbetade timmar”

– Den smidiga tidregistreringen var ett av skälen till att vi valde Saturnus. Tidigare var det mycket pappersexercis hos oss – med allt från diktafon till Excelark. Det ledde till att en del upparbetad tid aldrig blev registrerad. Men sedan Saturnus kom in i bilden redovisas all arbetad tid.

Hammarskiöld
Smidig fakturahantering ­– tack vare skräddarsydda digitala flöden

– Tidigare hanterade vi fakturor manuellt. Delägarna gjorde justeringar och tillägg för hand. Numera har vi digitala fakturaflöden som är skräddarsydda för respektive klient och delägare. Ändringar och attesteringar sker smidigt i systemet, säger Sofie Nilsson, ekonomichef på Hammarskiöld i Stockholm.