Kundröster

Kundröster

Andra generationens molnsystem”
”Saturnus 2 är andra generationens molnsystem för advokatbyråer. Våra medarbetare kan redovisa tid, göra jävsökning, attestera leverantörsfakturor och skapa fakturaunderlag via dator, mobil eller surfplatta – när som helst och var de än befinner sig. Saturnus motsvarar våra behov och önskemål inom ekonomi på 2020-talet.”
Representant för en av Sveriges största advokatbyråer

Harvest

”Lättarbetat och stöder vår verksamhet”
”Saturnus är lättarbetat och stöder vår verksamhet. Vi använder systemet från tid till huvudbok.”
Björn Wendleby, advokat och Founding Partner, Harvest Advokatbyrå

advokathuset_actus_ab_black

”När som helst och var som helst”
”Saturnus finns i molnet. På så sätt kan vi använda systemet via mobil och iPad – när som helst och var som helst. Denna flexibilitet passar vår byrå bra eftersom juristerna ofta befinner sig i domstolarna, på resande fot eller arbetar hemifrån.”
Erica Roine, verksamhetschef, Advokathuset Actus

Bakertilly

”Smidig ekonomisk uppföljning”
”Rexor/Saturnus bygger på modern teknik och finns i molnet. Systemet erbjuder god överblick och smidig ekonomisk uppföljning. Rexor/Saturnus skräddarsys efter branschens och våra önskemål. Dessutom har vi möjlighet att koppla på andra it-lösningar, såsom löneprogram och e-fakturaprogram – både i dag och i morgon.”
Camilla Ivehed, redovisningschef, Baker Tilly MLT

Ulrika Rogland

”Allt på ett ställe”
”Vi var inte nöjda med den gamla lösningen. Det var olika kontaktpersoner när vi hade frågor om tid respektive ekonomi och den ena visste inte vad den andra gjorde. Dessutom blev det dyrt. Nu har vi allt på ett ställe: tid, ärenden och ekonomi. Det passar oss perfekt, eftersom vi vill ha ett komplett system.”
Ulrika Rogland, vd och advokat, Ulrika Rogland Advokatbyrå

Styrks

”Konkursstöd och dokumenthantering”
”Vi på Styrks valde Saturnus för att få ett komplett system som även lever upp till våra krav på tidrapportering i konkurser och på en integrering med vår konkursredovisning. Med hjälp av kopplingen mot ärendehanteringssystemet Pergas (PDS) får vi också god överblick över alla våra dokument i ärenden samt möjlighet att på ett effektivt sätt skapa malldokument med hjälp av mallhanteraren och att spara mejl direkt i ärendena.”
Lars Melin, advokat och delägare, Advokatfirman Styrks

Hammarskiöld

”Utmärkt koppling till iManage”
”Saturnus finns i molnet och systemet är smidigt att använda. En annan fördel för oss är att kopplingen till iManage fungerar utmärkt.”
Sofie Nilsson, ekonomiansvarig, Advokatfirman Hammarskiöld

morelogo

”Mycket nöjda med uppgraderingen”
”Medarbetarna på Saturnus Advokatsystem har varit tydliga, kommunikativa och hjälpsamma. De har hela tiden funnits där för oss. Vi är mycket nöjda med hur detta uppgraderingsprojekt från Classic har genomförts.”
Martin Orehag, MORE Evander