Välkommen till Rexor-
gruppens användardag

Onsdag 22 maj samlas vi i Malmö för ännu en fullmatad användardag med fokus på smart och effektiv användning av Saturnus och systersystemet Rexor.

Årets möte går i säkerhetens och utbildningens tecken. Vi ser fram emot att träffa dig och utbyta erfarenheter.

På Malmö Arena Hotel möter du utvecklare och andra nyckelpersoner bakom affärssystemet för konsulter respektive den nya tidens advokatsystem. Dessutom finns ett antal externa samarbetspartners på plats.

Samtliga 15 seminarier under användardagen är kostnadsfria. Givetvis ingår lunch och fika.

– Eftersom aktiviteter och seminarier pågår från morgon till kväll rekommenderar vi att långväga deltagare är på plats kvällen före, säger Johan Lindstedt, vd för Saturnus Advokatsystem.

– I år genomför vi tre parallella seminarier – totalt 15 under dagen. Du väljer vilka föredrag du vill vara med på. Ingen anmälan behövs. Det är bara att komma in och ta en plats.

Som vanligt har du möjlighet att boka tid med någon av oss som utvecklar Saturnus och Rexor. Bokning av ”Träffa en utvecklare” respektive ”Träffa en samarbetspartner” sker på plats i Malmö.

Har du inte möjlighet att vara med i Malmö? Då kan du delta via Teams.

– Vid två tillfällen under dagen, cirka 40 minuter per gång, berättar vi vart Saturnus är på väg och vilka nyheter som är på gång, säger Johan Lindstedt.

Mer information om Teams och komplett program till användardagen kommer längre fram via mejl. Sista anmälningsdag är den 22 april.

Väl mött i Malmö i maj!