Högt rankad byrå valde
den nya tidens advokatsystem

Marknadsledaren i Sverige inom affärsjuridiska tjänster till teknikbranscher har valt Saturnus/Rexor. Driftstarten äger rum den 1 januari 2022.

Advokatfirman Foyen grundades 1987 och har ett hundratal medarbetare fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

– En rejäl fjäder i hatten för oss och vårt systerföretag Rexor, säger Patric Fält, produktchef på Saturnus Advokatsystem.

– Det här visar tydligt att systemet lever upp även till större advokatbyråers behov och önskemål på 2020-talet, säger Stefan Widén, vd för Rexor.

Högt rankad byrå

Foyens huvudområden är bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv- och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet samt branschöverskridande affärsjuridik. Byråns specialister är samlade i branschteam.

– Tanken är att systematiskt bygga upp kunskap och insikter, dels genom praktiska uppdrag och erfarenhetsutbyte, dels genom kontinuerlig utbildning, säger Patric Fält.

I den senaste utvärderingen av svenska advokatbyråer rankar det brittiska forskningsföretaget Legal 500 Foyen som nummer 1 inom energi och nummer 2 inom entreprenad och miljö.

– Utöver ”Top Tier Firm” är Foyen högt rankad även inom offentlig upphandling och rekommenderad inom fastighet, it och telekom samt commercial, corporate och M&A.

Sparar och förenklar

Foyen har valt att dra nytta av en stor del av Saturnus/Rexor funktionalitet. Dessutom kommer byrån att använda kopplingar som sparar pengar och förenklar för medarbetarna. Ett exempel är en koppling till lönesystemet. Ett annat är kopplingen till Eurocard.