Lindahl väljer den nya
tidens advokatsystem

Effektivare arbetssätt och ett utökat samarbete över kontorsgränserna. Det är målet när 250 användare på Advokatfirman Lindahl går över till Saturnus nya advokatsystem.

Projektet innebär en övergång till en modern molnbaserad helhetslösning med tidsredovisning, ärendehantering och redovisning. Det nya advokatsystemet inkluderar dessutom kopplingar mot bland andra system för varumärkeshantering, penningtvätt och dokumenthantering.

– Målet med det nya affärssystemet är en effektivare och säkrare lösning som möjliggör bättre analyser och internt samarbete, säger Patrik ben Salem, Head of IT, Advokatfirman Lindahl.

– Det är mycket glädjande att en av Sveriges största och vassaste advokatbyråer vill arbeta vidare med oss. Lindahl har använt pionjärsystemet Classic i nära tjugo år, säger Patric Fält, produktchef på Saturnus Advokatsystem. 

Mer tid till juridiken

Advokatbyråerna Fylgia, Foyen, Kaiding och Trägårdh. Psykologpartners, konsultjätten Bengt Dahlgren och arkitektkontoret Krook & Tjäder. Det är ett axplock av Rexorgruppens nya kunder under det senaste året.

– Vi märker tydligt att allt fler advokatbyråer och konsultföretag vill lägga mer tid på det som betalar fakturorna och mindre tid på administration. Det kräver systemlösningar som är födda i molnet, bygger på spetsteknik och har användarnas behov och önskemål i fokus, säger Stefan Widén, vd för Rexorgruppen.

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Byrån har spetskompetens inom bland annat M&A, aktiemarknad, fastigheter bank & finans, immaterialrätt, life science, it & teknik samt tvistlösning.

Analysföretagen Legal 500 och Chambers & Partners rankar advokatfirman Lindahl högt. Så här sammanfattar Legal 500 sina intryck av byråns arbetssätt:

”A practical no-nonsense approach with excellent availability.”