Nya kunder och full fart med uppgraderingar

Sexton kunder är nu i gång med Saturnus 2 – den nya tidens advokatsystem. En av dessa är WERKS Advokater i Göteborg.

– Dessutom pågår flera uppgraderingsprojekt samt installationer till nya kunder, säger Johan Lindstedt, vd för Saturnus Advokatsystem.

Återkopplingen på den nya generationen av systemet är mycket positiv.

– Saturnus 2 uppfattas som ett smidigt och intuitivt advokatsystem. Något som våra kunder särskilt uppskattar är att Saturnus 2 fungerar lika bra med Mac som med PC. Givetvis kan systemet användas med de vanligaste webbläsarna.

WERKS Advokater finns i Göteborg, arbetar med affärsjuridik och har 15 medarbetare som använder Saturnus.

I oktober drog WERKS och Ralph Nordling på Saturnus Göteborgskontor i gång en uppgradering från nuvarande molnversion. I projektet ingick dels planerade genomgångar tillsammans med kunden, dels stöd till medarbetarna i samband med att Saturnus 2 togs i drift. Däremellan genomförde WERKS egna tester och utbildning.

– Det har varit en snabb och smidig resa. Systemet stängdes några timmar en förmiddag och efter lunch kunde alla hos oss arbeta som vanligt igen. En stor fördel med Saturnus 2 är snabbheten. Vi uppskattar även de förbättringar som är gjorda inom fakturering och tidredovisning, säger Camilla Andersson, kontorschef på WERKS Advokater.

I samband med uppgraderingarna får Saturnus Advokatsystem ofta frågor som gäller överföring av data från version 1.5 till 2.

– All data följer med till Saturnus 2. Båda versionerna har samma databas. Det vi har förändrat är gränssnitt och funktioner, vilket inte påverkar flytten av data, säger Patric Fält, produktchef på Saturnus Advokatsystem.

Målet är att samtliga kunder som använder Saturnus i molnet ska ha uppgraderat till generation 2 i mitten av februari 2021.