Saturnus samarbetar
med redovisningsjätte

Saturnus och systerföretaget Rexor har inlett ett samarbete med Aspia – en av Sveriges största redovisningsbyråer. Aspia har nära 1 100 anställda och finns på 55 platser i Sverige. Företaget finns även i Norge och Finland.

Aspia har hög kompetens inom redovisning, löneadministration och skatterådgivning. Omsättningen är cirka 1,2 miljarder kronor (2021).

– Mycket glädjande och inspirerande – inte minst eftersom Aspia är ett av Sveriges största och mest välrenommerade företag inom outsourcing av redovisning och lön, säger Stefan Widén, vd för Rexorgruppen.

– Fler och fler företag med komplexa behov efterfrågar ett helintegrerat affärssystem. Rexorgruppen ger oss nya möjligheter att hjälpa och bistå dessa företag, säger Pontus Falck, kundansvarig på Aspia.

Samarbetet med Aspia innebär flera nya funktioner, såsom koppling till lönesystemet Flex, automatiserad inkasso via företaget Waya, nya rapporter samt rollen redovisningskonsult i Saturnus.

Rexorgruppen och Aspia har samma filosofi när det gäller kundnytta.
Vi är båda övertygade om att advokatbyråer och konsultföretag vill lägga maximalt med tid och energi på det som medarbetarna är specialister på och brinner för – och minimalt med tid på administration, säger Stefan Widén.