Om oss

Om oss

Grundat av eldsjälar – för advokatbyråer

Redan 1992 insåg några eldsjälar att advokaters it-behov inte är som andras. Det blev startskottet för ett nära och fruktbart samarbete med advokatbyråer. Tjugotre år senare lanserade vi det äkta molnsystemet Saturnus.

Saturnus är framtaget för att vara navet i den moderna advokatbyråns administration. Varje fönster, funktion och rutin är skapad för att passa jurister, ekonomichefer, ekonomer och it-chefer på advokatbyråer.

Systemet är komplett. Din byrå väljer vilka moduler som ska användas: tid och ärenden, ekonomi och dokumenthantering. I takt med att behoven förändras är det enkelt att bygga på med mer funktionalitet.

Saturnus bidrar till ökad lönsamhet för advokatbyrån. Det beror dels på ett pärlband av smarta funktioner och möjligheter till uppföljning, dels på att systemet är enkelt att lära sig och använda.

I takt med att advokatbyråer i olika storlekar har stött och blött Saturnus har vi fått både ris och ros på allt från läsbarhet till enskilda funktioner. Det har lett fram till den andra generationen, som släpps i april 2020. Bland nyheterna kan nämnas snabbare system, alla funktioner tillgängliga på dator, mobil och surfplatta, full jämlikhet mellan Windows och Mac samt stöd för de vanligaste webbläsarna.

Kort om Saturnus Advokatsystem

Kontor
Stockholm
Göteborg
Malmö

Affärsidé
Saturnus är den nya tidens advokatsystem. Det är möjligt tack vare ett tydligt fokus på advokatbyråers behov, smarta lösningar som sparar tid och pengar samt nyskapande teknik för moln- och mobilsamhället.

Mission
Saturnus Advokatsystem ger advokater, biträdande jurister, it-ansvariga, ekonomer och advokatsekreterare möjlighet att ägna ännu mer tid och energi åt sina kärnuppgifter. På så sätt gör den enskilda advokatbyrån ett ännu bättre arbete för sina klienter.

Vision
Saturnus är marknadsledare inom nyskapande it-lösningar för advokatbyråer – och den självklara samarbetspartnern i arbetet med att effektivisera advokat-byråns processer.